Activiteiten

 

Chemische Verankeringen

Chemische Verankeringen

Voor sommige bevestigingswerkzaamheden is lijmen, schroeven of boren simpelweg niet voldoende. In dergelijke gevallen kunt u gebruik maken van chemische ankers.

Chemische anker zijn speciale soorten lijm of pluggen die ...
Betonboringen

Betonboringen

Naargelang de toepassing en diameter boren wij in gewapend beton, metselwerken, natuursteen of asfalt. Verschillende opstelmogelijkheden zijn mogelijk : horizontaal, verticaal, schuin en van onder naar boven. Diameters vanaf +- ...
Wandzagen

Wandzagen

Zagen in gewapend betonwand, metselwerk en natuursteen naargelang de toepassing kunnen wij met een elektrische of een hydraulische machine zagen tot een zaagdiepte van +- 70 cm diep.

Vloerzagen

Zagen in gewapend beton, verse beton, asfalt en klinkers. Naargelang de toepassing kunnen wij met een elektrische of dieselmachine zagen tot een zaagdiepte van +- 40 cm diep.

Trapgat

Trapgat

PNR Betonboringen is sinds jaren gespecialiseerd in het zagen van een nieuw trapgat of het aanpassen van uw trapgat naar de gewenste grote in bestaande woningen of renovaties.

Wij kunnen ...

Particulieren

Naar particulieren toe kunnen we kleine opdrachten verzorgen zoals het boren van spots, ventilatie- en nutsvoorzieningen, centrale stofzuigerunits etc…

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van een nieuw trapgat in ...